Va punem la dispozitie urmatoarele servicii:

  Executie si configurare retele

Retelele de calculatoare au devenit o necesitate chiar si pentru firmele mici si mijlocii. O retea de calculatoare profesionala trebuie realizata conform cu standardele internationale.

IQnet va ofera posibilitatea de a beneficia de astfel de retele.


Mai multe informatii...  Calculatoare si componente

Dorim sa venim in intampinarea fiecarui utilizator de calculator si sa va oferim tot ce putem mai bun. Astfel, IQnet va pune la dispozitie cea mai variata oferta de componente de calculatoare, subansamble si periferice.


Mai multe informatii...  Service la sediu si la domiciliu

Depanari in cazul defectarii sistemelor in cel mai scurt timp, in vederea eliminarii timpilor morti in activitatea clientului, iar in cazul defectarii totale a uneia sau mai multor componente.

Configurare sau instalare diverse aplicatii.


Mai multe informatii...  WEB Design si gazduire

Gazduire web (gazduire pagini web pentru firme si persoane fizice), administrare completa a paginilor dumneavoastra, inregistrare domenii (atat .ro cat si internationale .com, .net, .org etc)

Web design profesional, optimizare Web


Mai multe informatii...  Retele private de date

Retelele private virtuale (VPN) permit organizatiilor sa stabileasca conexiuni de retea securizate, private prin Internet sau alte retele comune. VPN poate oferi reduceri de cost semnificative in comparatie cu liniile inchiriate private si poate extinde conectivitatea afacerilor dumneavoastra.


Mai multe informatii...
Alte informatii:

Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii in privinta serviciilor noastre.

Pentru aceasta va rugam accesati pagina "Contact".