Despre noi...


Cu siguranta nu suntem cel mai mare furnizor de servicii Internet si comunicatii de pe piata. Dar suntem una din cele mai stabile si de incredere companii din domeniu din Vaslui.

IQnet a aparut pe piata telecomunicatiilor din dorinta de a aduce calitate si performanta la un pret rezonabil, accesibil oricui. Avand o gama variata de servicii si oferte, ne adresam atat segmentului SOHO cat si segmentului business oferind clientilor nostri suport permanent, la toate nivelurile.

Dorinta noastra de a oferi o calitate ridicata a serviciilor ne face sa fim mandri de fiecare client al nostru si in continuu sa incercam sa imbunatatim ceea ce am construit pana acum pentru si in sprijinul clientului. Folosind cele mai noi tehnologii si tendinte din piata de IT, putem garanta calitatea si fiabilitatea serviciilor oferite la preturi competitive. Gama de servicii IQnet cuprinde solutii de transport, comunicatii de date TCP/IP, servicii Internet, hosting, web-design si consultanta.

Echipa IQnet este compusa din tineri, reprezinta un colectiv dinamic si ambitios, hotarat sa pastreze si sa dezvolte succesul pe care l-a obtinut pana in prezent. Colectivul trece printr-o permanenta formare si educare profesionala, reusind in acest fel sa tina pasul cu tehnologiile si echipamentele de ultima generatie.